Σία Αναγνωστοπούλου για Τουρκία: Ένα κράτος σοβαρό αποφασίζει το ίδιο ποια στιγμή θέλει να απαντήσει - Ηχητικό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 18, 2018

Σία Αναγνωστοπούλου για Τουρκία: Ένα κράτος σοβαρό αποφασίζει το ίδιο ποια στιγμή θέλει να απαντήσει - Ηχητικό


Θα μείνω σε αυτά που είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση. Δεν μπορώ ούτε την Hurriyet να παρακολουθήσω, δηλαδή να σεβαστώ περισσότερο την άποψη της Hurriyet ή του Τούρκου Πρωθυπουργού ή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών και να μην εμπιστευτώ τη δικιά μας κυβέρνηση" δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στον realfm 97,8και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

"Καλό είναι μέσα σε μία περίοδο αστάθειας, σε μία περιοχή αστάθειας με τη Συρία και τη Μ. Ανατολή γενικώς σε ανάφλεξη με κίνδυνο να δημιουργηθούν διεθνή γεγονότα, όχι μόνο στην περιοχή, καλό είναι να βλέπουμε με σοβαρότητα και να εμπιστευόμαστε τις δικές μας αναλύσεις, αυτό που θέλουμε να δούμε εμείς από την Τουρκία και όχι αυτό που θέλει να επιβάλλει η Τουρκία να δούμε" τόνισε.

"Ένα κράτος σοβαρό αποφασίζει το ίδιο ποια στιγμή θέλει να απαντήσει και με ποιό τρόπο θέλει να απαντήσει. Τους παλικαρισμούς και τους τσαμπουκάδες της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, το πότε θα απαντήσει μια κυβέρνηση είναι θέμα της δικής της πολιτικής. Η Τουρκία είναι στριμωγμένη αυτή τη στιγμή" συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες