ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ: - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 10, 2018

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ:


Ούτε πολύ νωρίς είναι ούτε πολύ αργά για τους υποψηφίους δημάρχους αλλά και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.       Τρεις συνδημότες μας είναι κοντά στην οριστική τους απόφαση για το εάν θα είναι υποψήφιοι ή όχι για τον θώκο του άρχοντα του τόπου μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν το 2019 εκτός απροόπτου και όταν μιλάμε για απρόοπτο δεν γνωρίζουμε εάν η κυβέρνηση δώσει μια παράτα γύρω στους........
πέντε μήνες ακόμη.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΣ : 

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος , και Αρχηγός της << Δημοτική Δημοκρατική Παράταξη>> Παύλος Μίχας σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας δεν είναι αρνητικός και το σκέφτεται μετά και από πολλές πιέσεις που δέχεται από το περιβάλλον των φίλων του και πολλών συνδημοτών που τον πιέζουν για την κάθοδό του στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Συνεργάτης της εφημερίδας μας ήταν παρών σε κομμωτήριο όταν η κομμώτρια Χαρά Μουζάκη του μίλησε για την κάθοδό του λέγοντάς του μάλιστα τα εξής:
 Παύλο έτσι και πάρεις την απόφαση να είσαι υποψήφιος εγώ από τώρα στο λέω ότι θα είμαι μαζί  σου στο ψηφοδέλτιο

ΔΗΜ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΑΤΡΟΣ ΕΚ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ : 

 Ο γιατρός έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στο δήμο μας και μιλούσε με τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος .
Σύμφωνα με την έρευνα που κάναμε ( Βήμα του Λουτρακίου ) για την υποψηφιότητα του γιατρού, όπου από πολλούς  θεωρείται σίγουρη η ιδιαίτερη πατρίδα του η Περαχώρα θα είναι σύσσωμη μαζί του μας είπαν κάτοικοι του χωριού.
 O γιατρός είναι αγαπητός στο χωριό και θα έχει τη στήριξη όλου του χωριού μας έλεγαν χαρακτηριστικά οι θαμώνες ενός καφενείου στο χωριό.
Εμείς μιλήσαμε με τον γιατρό και δεν μας απέκλεισε τίποτα.
 Οι πληροφορίες λένε ότι φίλοι γιατρού ήδη κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, της καθόδου του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ :

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι θέλουν τον Αποστόλη Πανούση να είναι υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας.
Τα ακούσματα από φίλους τους Αποστόλη είναι πολύ θετικά για τον ίδιο.
Βέβαια είναι  ίσως λίγο νωρίς, κανείς τώρα να πάρει τέτοια απόφαση. Όμως όταν ρωτήσαμε εάν αληθεύουν αυτά από το περιβάλλον του Αποστόλη Πανούση μας είπαν ότι σκέπτεται να ασχοληθεί με τα κοινά στις επόμενες δημοτικές εκλογές ή φτιάχνοντας ο ίδιος δικό του συνδυασμό ή θα συνεργαστεί με άλλον δημοτικό συνδυασμό. 

Εκκολαπτόμενοι συνδυασμοί :

Φυσικά και πιστεύουμε την έρευνα της έγκριτης εφημερίδας του Δήμου μας και για τον λόγο αυτό συνιστούμε στην δημοσιογραφική ομάδα της να ασχοληθεί και με τα ακούσματα και για άλλους εκκολαπτόμενους συνδυασμούς . Τελικά οι επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του 2019 θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση από πολύ νωρίς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες