Ο νεαρός που ύψωσε τη σημαία στη βραχονησίδα απαντά στον Καμμένο: Θα βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 19, 2018

Ο νεαρός που ύψωσε τη σημαία στη βραχονησίδα απαντά στον Καμμένο: Θα βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου


Την έντονη αντίδραση του Χαραλάμπου Τσαγαλά, ενός εκ των νεαρών που ύψωσαν την ελληνική σημαία στη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος, προκάλεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με τα όσα είπε χθες από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στην κίνηση αυτή των νεαρών είπε, μεταξύ άλλων: «Ο όρκος που δίνουν οι στρατιωτικοί είναι να φυλάττουν τις σημαίες και αυτό πράττει ο ελληνικός στρατός. Αυτός που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει κάπου πρέπει να την υπερασπιστεί. Να το ξέρετε ότι θα σας καλέσουμε να την υπερασπιστείτε. Και θα σας δώσουμε και δυο G3 να την υπερασπιστείτε».

Ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς, μετά τα σχόλια αυτά, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook επιτιθέμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και καλώντας τον να «βουτάς τη γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και μετά θα μιλάς».

«Λοιπόν Καμμένε άκου πριν ξεκινήσεις να λες οτιδήποτε για εμένα και τους ακρίτες και για ολόκληρη την Εθνοφυλακή της χώρας θα βουτάς τη γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και μετά θα μιλάς θα έπρεπε να γνωρίζεις λοιπόν τι όπλο θα πρέπει να πάρω στα χέρια μου λόγο της ειδικότητας μου και όχι G3 που ούτε πόσα κιλά ζυγίζει αυτό το όπλο δεν γνωρίζεις όπως ισχυρίζεσαι θα έπρεπε επίσης να γνωρίζεις ότι εγώ και άλλοι τουλάχιστον 15 νέοι έχουμε δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες για να είμαστε επίσημα στην εθνοφυλακή και αποτέλεσμα κανένα διότι είσαι άχρηστος ως υπουργός Εθνικής Αμύνης και θυμήσου τι έλεγες όταν ήρθες στο νησί μας 11 Δεκεμβρίου γιατί θυμάμαι πάρα πολύ καλά και δεν θες ;-)!!!», έγραψε ο νεαρός.

Δείτε την ανάρτησή του:

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες