ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ PLAYOFFS ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 22, 2018

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ PLAYOFFS ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Ο Ποσειδών Λουτρακίουεπικράτησε εύκολα του Ολυμπιακού Κερατσινίου 36-20 στο κλειστό γυμναστήριο Γ.Γαλανοπουλος  στο Λουτράκι, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας μια θέση στα play off ανόδου από τον 1ο όμιλο της Α2 ανδρών.

Αγωνιστικά η ομάδα του Λουτρακίου δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Πήρε το προβάδισμα από το πρώτο μέρος και σιγά σιγά δημιούργησε διαφορά ασφαλείας  που τον οδήγησε σε μια εύκολη νίκη.

Η ομάδα του Λουτρακίου θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (22/4) και την ολοκλήρωση της 22ης αγνωστικής, προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό του (τον Άρη Νικαίας ή το Νηρέα) στην 1η φάση των playoff.

Αν ο Ιωνικός ηττηθεί από τη γειτονική Νέα Ιωνία, ο Ποσειδών μένει στην 3η θέση και  θα αντιμετωπίσει τον 2ο Άρη Νίκαιας, ενώ σε νίκη του Ιωνικού ο Ποσειδώνας θα τερματίσει στη 4η θέση και θα παίξει με τον 1ο Νηρέα, και στις δυο περιπτώσεις με τον Ποσειδώνα να έχει μειονέκτημα έδρας.


ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 36-20
Τα πεντάλεπτα: 3-0, 5-2, 7-4, 9-4, 12-7, 16-9 (ημ.), 19-12, 23-13, 25-14, 32-17, 33-17, 36-20

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ(Π.Παπαδόπουλος): Αικατερίνης 7, Γκίκας 5, Δημητρόπουλος 9, Καπής 4, Τυφτικίδης 2, Μπεκιάρης 1,Σταματίου, Χατζηκωνσταντίνου 4, Βλαχογεώργιος, Δώδας, Βασιλειάδης 3, Ρουμελιώτης 1, Μίχας,
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Νίκος Δρέττας): Σαμαράς 3, Καραγκούνης, Βαζαίος, Πετράκος 3, Μαρινάκης, Παπαδημητρίου, Λοπαρνάκης 1, Ζαφειράκης, Νάκος 1, Ματθιάδης 8, Ξενίδης, Κεμπίσογλου 2, Μανωλίτσης 1, Ντρέου 1.
Διαιτητές: Αβράμης, Χρυσικόπουλος. Δίλεπτα: 5-8 Πέναλτι: 2/2-1/2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες