Ναύπλιο: Τραυματίστηκε 26χρονος που έπεσε από ύψος έξι μέτρων (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 01, 2018

Ναύπλιο: Τραυματίστηκε 26χρονος που έπεσε από ύψος έξι μέτρων (βίντεο)


Ένας νεαρός άνδρας 26 ετών περίπου έπεσε από μεγάλο ύψος λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας 30 Απριλίου 2018 στην παραλία Ναυπλίου.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για ατύχημα, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να αποκλείεται τίποτα.

Η πτώση του νεαρού σημειώθηκε στην περιοχή του προμαχώνα 5 Αδέρφια (πρόκειται για ενετικό τοίχος) και το ύψος υπολογίζεται στα 6 με 7 μέτρα.

Στο σημείο της πτώσης έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία, ο οποίος φέρει σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και στα άκρα, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Άργους.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πρόκειται για κάτοικο της περιοχής και η πτώση του σημειώθηκε δίπλα ακριβώς από παιδική χαρά που βρίσκεται σε πολυσύχναστο σημείο κοντά σε καφετέρια που είχε αρκετό κόσμο.




argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες