Προκαλεί ο δήμαρχος Άργους για την επίθεση κατά Μπουτάρη: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 20, 2018

Προκαλεί ο δήμαρχος Άργους για την επίθεση κατά Μπουτάρη: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών»


Την ώρα που σύσσωμα τα δημοκρατικά κόμματα καταδικάζουν την άθλια επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη, θλιβερή παραφωνία αποτελεί ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών. Ο κ. Δημήτρης Καμπόσος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε το εξής απίστευτο για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών.»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του argolika.gr ο κ. Καμπόσος κοινοποίησε από τη σελίδα «Ξύπνα Ελλάδα» το βίντεο της επίθεσης στον κ. Μπουτάρη, κάνοντας το προαναφερθέν αποτρόπαιο σχόλιο.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα από το ότι ο κ. Καμπόσος είναι πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Ήταν επίσης ομιλητής στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία. Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία έχει καταδικάσει απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του κ. Μπουτάρη.

http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες