Πήραν Τηλέφωνο τον Τσουκαλά και του Είπαν για την Φουρέρια! Με την Απάντησή του θα Κλαίτε απο τα Γιέλια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 13, 2018

Πήραν Τηλέφωνο τον Τσουκαλά και του Είπαν για την Φουρέρια! Με την Απάντησή του θα Κλαίτε απο τα Γιέλια


Ξεκίνησε ελαφρώς «αθόρυβα» τη φετινή της πορεία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Σιγά- σιγά, ωστόσο, άρχισε ν’ ανεβάζει μελωδικές στροφές και μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στον ημιτελικό οι μετοχές της χτύπησαν limit up, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρώτη θέση.

Ο λόγος, φυσικά, για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και φιλοδοξεί με το “Fuego” της να κατακτήσει την κορυφή.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι δύσκολα για την ίδια, καθώς ο πιο σκληροπυρηνικός οπαδός του Ολυμπιακού, ο Τάκης Τσουκαλάς, δεν την ξέρει!
Στο απόλυτο βίντεο της εκπομπής του πριν λίγους μήνες, «γαύρος» τηλεθεατής τηλεφωνεί στον Τσουκαλά και του λέει για την σχέση της τραγουδίστριας με τον Μποτία, φτάνοντας στ’ άκρα τον συνήθως ήρεμο Τάκη.

Κάπου εκεί, ξεκινάει η προσπάθεια να πει σωστά το όνομα της… Φουρέλα, που στέφεται με απόλυτη αποτυχία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες