Σας ενδιαφέρει: Τετράωρη στάση εργασίας σε προαστιακό και τρένα την Πέμπτη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 08, 2018

Σας ενδιαφέρει: Τετράωρη στάση εργασίας σε προαστιακό και τρένα την Πέμπτη


Σε τετράωρη στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο την Πέμπτη 10 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 15:00. 

Έτσι, αυτές τις ώρες δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια σε προαστιακό σιδηρόδρομο και τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Η στάση εργασίας προκηρύχθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και αφορά τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ ΑΕ, την ΕΕΣΣΤΥ ΑΕ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, την ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ και τη ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ σε ολόκληρο το δίκτυο.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την προθεσμία κατάθεσης βελτιωμένης προσφοράς από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση της ΕΕΣΣΤΥ. Οι προηγούμενες στάσεις εργασίας, που είχαν ανακοινωθεί, ανεστάλησαν, καθώς το ΤΑΙΠΕΔ είχε δώσει παρατάσεις για τον διαγωνισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες