Ναύπλιο: Ετοιμόρροπο κτίριο στο ιστορικό κέντρο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 27, 2018

Ναύπλιο: Ετοιμόρροπο κτίριο στο ιστορικό κέντρο


Ετοιμόρροπο κτίριο στην οδό Όθωνος 11, στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.

Μετά τον θάνατο( εδώ και χρόνια) ιδιοκτήτριας πέρασε στο Δημόσιο , στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου , οπού ανήκει η αρμοδιότητα συντήρησης –διάσωσης.

Έχουν γίνει υπομνήματα από περιοίκους που επισημαίνουν τον κίνδυνο κατάρρευσης , όσο και για τον κίνδυνο τραυματισμού ζεύγους ηλικιωμένων ενοικιαστών ( 1ος όροφος), κατοίκων της οδού και των εκατοντάδων επισκεπτών που καθημερινά διέρχονται από το σημείο, δίπλα στην παραλιακή οδό Μπουμπουλίνας.

Αν και έχουν περάσει μήνες , καμία ουσιαστική ενέργεια δεν έχει γίνει από πλευράς αρμοδίων.
Kάτοικοι του συγκεκριμένου δρόμου , αλλά και της πόλης γενικότερα ζητούν όπως ο δήμος Ναυπλίου παρέμβει( πέρα από τις προειδοποιητικές κορδέλες που έβαλε) και να πιέσει την ΕΤ.Α.Δ. ώστε , πριν συμβεί κάποιο ατύχημα και πριν καταρρεύσει το ( νεοκλασικό ) οίκημα , να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης και αναπαλαίωσης.

Πρόκειται για ένα κτίριο στον παραδοσιακό ιστό της πόλης που θα πρέπει να διασωθεί και , στη συνέχεια, να αποδοθεί για χρήση με ευθύνη του Δημοσίου, όπου και ανήκει.

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες