Με κόκκινο φόρεμα και φλοράλ σακάκι στα θεωρεία της Βουλής ο Τζέισον Αντιγόνη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 08, 2018

Με κόκκινο φόρεμα και φλοράλ σακάκι στα θεωρεία της Βουλής ο Τζέισον Αντιγόνη


Στην Βουλή βρέθηκαν σήμερα αρκετά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας μεταξύ των οποίων και ο Τζέισον Αντιγόνη προκειμένου να παρακολουθήσουν την συζήτηση του νομοσχεδίου που επιτρέπει
σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς.

Ανάμεσά τους και ο Τζέισον Αντιγόνη ο οποίος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας αφενός να προσθέσει στην ταυτότητά του το όνομα Αντιγόνη και αφετέρου να διαγραφεί το φύλο του και να αποκαλείται το Τζέισον Αντιγόνη.

Ο Τζέισον Αντιγόνη ξεχώρισε στα θεωρία της Βουλής φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και ένα φλοράλ σακάκι καθώς και μια μεγάλη κόκκινη καρδιά στο λαιμό.

Δείτε τις φωτογραφίες





Πηγή:greek-inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες