Μπαίνουν τώρα και άλλα δίχτυα για τις μέδουσες στο Λουτράκι..Εικόνες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 24, 2018

Μπαίνουν τώρα και άλλα δίχτυα για τις μέδουσες στο Λουτράκι..Εικόνες


Η διεύθυνση του cafe Coralle, ο Γιάννης Αλεξανδρής και η Όλγα Φλαμιάτου, αποφάσισαν με δικά τους έξοδα να τοποθετήσουν μπροστά από την επιχείρησή τους, προστατευτικά πλωτά φράγματα για τις μέδουσες !!

Την ευχάριστη αυτή ανακοίνωση δημοσιοποίησαν πριν απο λίγο μέσα από την σελίδα τους στο Facebook το Coralle Loutraki επιχείρηση εστίασης στο Λουτράκι.

Οι υπεύθυνοι του cafe Coralle γράφουν:

Mε σεβασμό στους πελάτες τους, αποφάσισαν να προβούν σε αυτήν την ενέργεια, έτσι ώστε οι επισκέπτες του Coralle, να μπορούν να απολαμβάνουν άφοβα τη θάλασσα !!!

Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης για την υψηλή παροχή υπηρεσιών, αποφασίσαμε την τοποθέτηση προστατευτικών δικτύων με δικά μας έξοδα για την προστασία των πελατών μας !!!

Είμαστε η πρώτη πανελλαδικά επιχείρηση εστίασης, που προχώρησε σε δραστικά μέτρα !!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες