Η Αρχαία Κόρινθος στους 3 καλύτερους αρχαιολογικούς προορισμούς του κόσμου! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 19, 2018

Η Αρχαία Κόρινθος στους 3 καλύτερους αρχαιολογικούς προορισμούς του κόσμου!


Στούς πέντε κορυφαίους αρχαιολογικούς προορισμούς παγκοσμίως συγκαταλέγεται η Κόρινθος σύμφωνα με έρευνα που έγινε στους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα booking.com.

Ειδικότερα, ο οικισμός της περιοχής γύρω από την Κόρινθο εντοπίστηκε ήδη από το 5000 π.Χ. ενώ οι αρχαίοι αρχαιολογικοί χώροι είναι πολλοί και εξακολουθούν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Η Αρχαία Κόρινθος στους 3 καλύτερους αρχαιολογικούς προορισμούς του κόσμου!



Επιπλέον η Αρχαία Κόρινθος διαθέτει πολλά μνημεία από την ελληνική, ρωμαϊκή και βυζαντινή εποχή.

Η booking.com προτρέπει τους επισκέπτες να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να θαυμάσουν το εξαιρετικό Ναό του Απόλλωνος, τα θεμέλια μιας μεγάλης ρωμαϊκής βασιλικής και την πηγή της Πειρήνης.



Η πεντάδα της booking.com με τους πέντε κορυφαίους αρχαιολογικούς προορισμούς έχει ως εξής :

1. San Juan Teotihuacán, (Μεξικό)

2. Νazca, (Περού)

3. Κόρινθος, (Ελλάδα)


4. Herculaneum, (Ιταλία)

5. Chachapoyas, (Περού)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες