Λουτράκι:Οι 8 συν 1 παραλίες που πρέπει οπωσδήποτε να πας φέτος το καλοκαίρι!(pics) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 19, 2018

Λουτράκι:Οι 8 συν 1 παραλίες που πρέπει οπωσδήποτε να πας φέτος το καλοκαίρι!(pics)


Η ανάρτηση που από το 2014 έχει ξεπεράσει τις 105,000 προβολές αποτελεί την ''ενακτήρια'' της τουριστικής σεζόν στο Λουτράκι...

Πέρα λοιπόν από τις υπόλοιπες διάσημες και οργανωμένες παραλίες που είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο ο δήμος μας έχει και ''κρυφές χάρες''.

Μικρές,μεγάλες παραλίες που τις αγκαλιάζουν τα πεύκα,χωρίς ομπρέλες και συνωστισμό,για λάτρεις της φύσης με καθαρά και καταγάλανα νερά.

Καλό καλοκαίρι και προσέχουμε να μην αφήνουμε σκουπίδια!

Στέρνα
Μεγάλη Μυλοκοπή
Μικρή Μυλοκοπή ή Λακαζέζα
Σκαλωσιά
Λευκή ή Παραθίριζα
Μικρά Στραβά
Στραβά
Ζωηρέζα

Καλάνησα(Αλκυονίδες Νήσοι)

loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες