Αντιδρά ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων για τα κολονάκια στους δρόμους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018

Αντιδρά ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων για τα κολονάκια στους δρόμους


Με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων, αναφέρει πως οι επαγγελματίες της Πόλης έχουν ζημιωθεί απο την τοποθέτηση των κολονακίων που αποτρέπουν το παρκάρισμα με αποτέλεσμα ο τζίρος των καταστημάτων παρουσιάζει πολύ μεγάλη πτώση ποσοστό που αγγίζει το 40%. Κατόπιν τούτου αναφέρει χαρακτηριστικά οτι θα προχωρήσει σε ενέργειες προκειμένου να απομακρυνθούν από το κεντρικό δρόμο της πόλης.


Αγαπητοί συνάδελφοι, Όπως γνωρίζετε, ο Εμπορικός Σύλλογος πραγματοποίησε δημοψήφισμα σε όλα τα καταστήματα που επηρεάζονται από τα κολωνάκια και βρίσκονται επί της Π.Ε.Ο.Α.Κ. Βάση του αποτελέσματος που συγκεντρώσαμε, η πλειοψηφία των συναδέλφων ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ σε ποσοστό 75%

Οι περισσότεροι έχουν ήδη ραγδαία πτώση του τζίρου τους που αγγίζει το 40% Κατόπιν τούτου το Δ.Σ του συλλόγου προασπίζοντας πάντα τα συμφέροντα του εμπορικού κόσμου της πόλης μας, ξεκινάει ενέργειες για την ΑΜΕΣΗ απομάκρυνση των κώνων απαγόρευσης στάθμευσης.

Πάγιο αίτημα του είναι, η αστυνόμευση του κεντρικού δρόμου και η τήρηση των σημάτων στάθμευσης (μονοί - ζυγοί μήνες) 

Σύντομα θα ενημερωθείτε με επόμενη ανακοίνωση.

Πηγή: atnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες