ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Συνάντηση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και του Δημάρχου με τους εργαζόμενους της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Συνάντηση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και του Δημάρχου με τους εργαζόμενους της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ


Συνάντηση είχαν χθες το απόγευμα της Τρίτης οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και ο Δήμαρχος Λουτρακίου -Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων με τους εργαζόμενους της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ.

Σύμφωνα με το  loutrakiblog.gr στη συνάντηση παρευρέθηκαν, οι βουλευτές, Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Τσόγκας και Γιώργος Ψυχογιός καθώς και ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης Γιώργος, (περίπου 4.00 μμ) στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου.

Οι βουλευτές ζήτησαν να ενημερωθούν σχετικά με το αίτημα του εργολάβου της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ κ. Βλάχου Γιώργου προς το Δημοτικό Συμβούλιο (ταυτόχρονα και Γενική Συνέλευση της Τουριστικής) να αναλάβει το management της επιχείρησης με σκοπό την αύξηση εσόδων και κατ΄επέκταση την είσπραξη των οφειλομένων προς αυτόν.

Το Management όπως είπε αποκλειστικά σε συνέντευξή του στο Loutrakiblog.gr ο κ. Βλάχος θα το αναλάβει η εταιρεία του έναντι μηνιαίας αμοιβής (2.000 ευρώ) για τρεις μήνες.
Μάλιστα μίλησε για συμβουλευτική διαχείρισης πράγμα που σημαίνει πως θα καταθέτει προτάσεις στο ΔΣ της επιχείρησης και το ΔΣ θα υιοθετεί ή όχι τις προτάσεις.

Ο κ. Βλάχος σύμφωνα με όσα είπαν οι βουλευτές δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση στην εταιρεία, ακόμα και αν το θέλει ή αν το επιδιώκει (σύμφωνα με τον ισχύοντα Νόμο για τις ΑΕ) και πως θα πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία βασισμένη σε ένα νομικό πλαίσιο που να διασφαλίζει κυρίως τη δημοτική περιουσία.

Επίσης τόνισαν πως ο κ. Βλάχος δεν μπορεί να παρεμβαίνει καθ΄οινοδήποτε τρόπο στην εργασία των υπαλλήλων καθώς και την στρατηγική της επιχείρησης που πρέπει να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Σακελλαρίου Τάσος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κοφινάς Ηλίας και ο Συντονιστής της Τ.Ο. Συριζα Λουτρακίου κ. Ρέππας Τάκης.


πηγή : loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες