Βίντεο από τη διάσωση της γυναίκας που έπεσε από πλοίο στον Σαρωνικό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 05, 2018

Βίντεο από τη διάσωση της γυναίκας που έπεσε από πλοίο στον Σαρωνικό


Βίντεο που δείχνει καρέ καρέ τις στιγμές όπου ναυτικός βουτά στη θάλασσα του Σαρωνικού για να σώσει γυναίκα, η οποία είχε βρεθεί στο νερό έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο.
Σε αυτό μιλά ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας, ο ναυτικός Αλέξανδρος Τριανταφύλλου, ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά βούτηξε στη θάλασσα για να οδηγήσει την 70χρονη γυναίκα στην ασφάλεια του φέρι μποτ «Άγιος Νεκτάριος Αίγινας».

«Κολύμπησα και την τράβηξα με την κουλούρα, αφού πρώτα προσπάθησα και εγώ να προστατευτώ μόλις διαπίστωσα ότι δεν ήταν σε πανικό. Είχε κουραστεί και δεν μπορούσε να ανέβει από την σκάλα. Μόλις είδα ότι ήταν ψύχραιμη τότε και εγώ αποφάσισα να βουτήξω», αναφέρει ο κ. Τριανταφύλλου, περιγράφοντας τις αγωνιώδεις στιγμές.

Το βίντεο καταγράφηκε από μία οικογένεια Άγγλων επιβατών του φέρι μποτ, στο περιστατικό που έγινε στα μέσα Μαΐου. Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι είναι η 3η φορά αυτό το χρόνο που μέλη του πληρώματος του πλοίου βούτηξαν στη θάλασσα για να σώσουν ανθρώπους.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες