«Φοροκαταιγίδα» για νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Φόροι 11 δισ. από τα τέλη Ιουλίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2018

«Φοροκαταιγίδα» για νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Φόροι 11 δισ. από τα τέλη Ιουλίου

Ακόμη  μεγαλύτερη συρρίκνωση των  εισοδημάτων  τους  θα  διαπιστώσουν εκατομμύρια φορολογούμενοι από τα τέλη του τρέχοντος Ιουλίου και αυτό γιατί οι φορολογικές  υποχρεώσεις  που  θα  προκύψουν  από  την  εκκαθάριση  των φορολογικών  δηλώσεων  αναμένεται  για  ακόμη  μία  χρονιά  να  είναι  ιδιαίτερα βεβαρημένες.

Οι νέοι φόροι που θα μπουν στην καθημερινότητα των πολιτών από τον Ιούλιο του 2018 έως και τον Ιανουάριο του 2019, όπως τα κωδικοποιεί η ΕΣΕΕ σε ενημερωτικό σημείωμα προς τα μέλη της, συνοψίζονται στα εξής:
  • Φόρος Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων
  • Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης,
  • Προκαταβολή φόρου εισοδήματος επόμενου έτους
  • Φόρος πολυτελούς διαβίωσης
  • ΕΝΦΙΑ 2018
  • Τέλη κυκλοφορίας για το 2019.
Συμπεριληφθείσας της και τελευταίας δόσης του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), το ύψος των πληρωτέων ποσών που θα κληθούν να καταβάλλουν στο ελληνικό Δημόσιο οι υπόχρεοι - νοικοκυριά & επιχειρήσεις- προσεγγίζει τα επίπεδα των 11 δισ.
Πηγή, μέσω kozanara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες