Πάτρα: Οδηγός κατέβασε 14χρονη από το λεωφορείο γιατί δεν είχε να της πουλήσει εισιτήριο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2018

Πάτρα: Οδηγός κατέβασε 14χρονη από το λεωφορείο γιατί δεν είχε να της πουλήσει εισιτήριο


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε  μια 14χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελεί δρομολόγια στην Πάτρα. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η κοπέλα δεν είχε προμηθευτεί εισιτήριο, καθώς στην ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχουν σημεία πώλησης, και απευθύνθηκε στον οδηγό, ώστε να αγοράσει επιβαρυμένο εισιτήριο αξίας δύο ευρώ. Προς έκπληξή της, όμως, ο οδηγός του λεωφορείου, της είπε ότι δεν διαθέτει εισιτήρια και πως θα πρέπει να κατέβει, όπως και έγινε.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν ο πατέρας της κοπέλας προχώρησε σε καταγγελία στο τοπικό μέσο. Όπως ενημέρωσε, όταν επικοινώνησε με το ΚΤΕΛ για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι ο οδηγός κατέβασε ανήλικη από το λεωφορείο, του απάντησαν με αοριστολογίες.

Σύμφωνα με το thebest δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται καταγγελία για τη συμπεριφορά οδηγών των αστικών λεωφορείων της Πάτρας, όπως και για τα σημεία πώλησης εισιτηρίων κυρίως στην περιφέρεια της πόλης, τα οποία δεν αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των επιβατών.

athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες