Ερχεται την Παρασκευή το μεγαλύτερο «ματωμένο φεγγάρι» του 21ου αιώνα [βίντεο] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2018

Ερχεται την Παρασκευή το μεγαλύτερο «ματωμένο φεγγάρι» του 21ου αιώνα [βίντεο]


Το μεγαλύτερο «Ματωμένο Φεγγάρι» του 21ου αιώνα θα λάβει χώρα την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη NASA το φεγγάρι θα υποστεί την ολική έκλειψη για 1 ώρα και 43 λεπτά, ορατή σε κάποιες περιοχές της Αφρικής, στη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Την ίδια μέρα ο πλανήτης Άρης θα λάμπει περισσότερο από ποτέ κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς θα βρίσκεται πιο κοντά στη Γη από όσο έχει υπάρξει από το 2003.

Η ώρα της μεγαλύτερης έκλειψης κατά την 27η Ιουλίου θα είναι στις 4:21 μ.μ. EDT (2021 GMT).

Η τελευταία έκλειψη Σελήνης σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και ήταν μικρότερη σε έκταση.

Μάλιστα, ο αμερικανικός διαστημικός οργανισμός έκανε γνωστές τις ημερομηνίες και τη διάρκεια όλων των ολικών εκλείψεων μέχρι και το 2100 και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ολική έκλειψη που θα γίνει.

Έτσι, όσοι μπορέσουν να παρακολουθήσουν το φαινόμενο αυτό, σίγουρα θα μείνουν εντυπωσιασμένοι από αυτό.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες