SOS από τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: «Οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ δύσκολες» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2018

SOS από τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: «Οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ δύσκολες»


Δύσκολες χαρακτήρισε τις επόμενες ώρες στο πύρινο μέτωπο της Κινέτας ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, που εκφράζει προβληματισμό για τις καιρικές συνθήκες, καθώς δεν βοηθούν την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς. 

«Ο άνεμος πνέει δυτικός, κινείται από δυτικά προς ανατολικά και βορειοανατολικά. Είναι ακριβώς το σενάριο που απευχόμαστε δήλωσε.

Ο κ. Καπάκης εξήγησε ότι στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να κόψουν το κύριο μέτωπο της πυρκαγιάς, ωστόσο εξέφρασε απαισιοδοξία για τις καιρικές συνθήκες. 

«Οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ δύσκολες, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν την προσπάθεια», επισήμανε, εξηγώντας ότι μέχρι αργά το βράδυ θα επικρατούν πολύ ισχυροί άνεμοι. 

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας συνέστησε υπομονή προς τους πολίτες «να περάσει το κύριο κύμα της πυρκαγιάς, διότι υπάρχει τεράστια ποσότητα καύσιμης ύλης. Ξέρουμε ότι είναι η μόνη δίοδος προς τη νότια Ελλάδα».


Πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες