Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου κ. Γ. Γκιώνη για τον πρόωρο χαμό της συνδημότισσας Ασπασίας Δοσαρά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2018

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου κ. Γ. Γκιώνη για τον πρόωρο χαμό της συνδημότισσας Ασπασίας Δοσαρά


Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια της εκλεκτής συνδημότισσας Ασπασίας Δοσαρά.

Η εκλιπούσα υπήρξε φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση, για την άοκνη αγάπη της αναφορικά προς την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό που υπηρέτησε ακούραστα και με συνέπεια.

Ακολούθησε πιστά τα χνάρια της αείμνηστης αδελφής της Σωτηρίας Λέκκα-Νικολοπούλου, συμπλήρωσε με τον μέγιστο δυνατό τρόπο την προσφορά της οικογένειάς τους στον τόπο, παραδίδοντας έτσι στις νεότερες γενιές αλλά και γενικότερα στον Δήμο, μία σημαντική πολιτιστική παρακαταθήκη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες