Αγκαλιά με τους Κορίνθιους έφηβους βουλευτές - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 10, 2018

Αγκαλιά με τους Κορίνθιους έφηβους βουλευτές


Την Βουλή των Εφήβων παρακολούθησε ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός και ικανοποιημένος χαρακτήρισε τις εισηγήσεις των εφήβων στοχευμένες και τις θεματικές σύγχρονες κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Ο βουλευτής έδωσε συγχαρητήρια στους 4 μαθητές της Κορινθίας , που συμμετείχαν ως έφηβοι/ες βουλευτές αλλά και στα 4 αναπληρωματικά μέλη.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίζεται μαζί με την Φαίδρα Μπατσου από το 2ο ΓΕΛ Κιατου και τον Διονύση Βλάμη από το ΓΕΛ Βέλου.

Για τους άλλους μαθητές που δεν συνάντησε ο κ. Ψυχογιός γράφει:

“Δεν κατάφερα να δω τους άλλους δύο εφήβους βουλευτές από την Κορινθία, τον Κριστοφορ Μπουσι από το ΓΕΛ Ξυλοκαστρου και την Αθήνα Βασιλείου από το ΓΕΛ Λουτρακίου που επίσης συγχαιρω από εδώ.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες