Περαχώρα | Έπνιξε τον γείτονα με τα ίδια του τα χέρια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 16, 2018

Περαχώρα | Έπνιξε τον γείτονα με τα ίδια του τα χέρια


Δολοφονία ηλικιωμένου σημειώθηκε το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου, στην Περαχώρα Λουτρακίου..

Δυο ηλικιωμένοι γείτονες, δράστης και θύμα, όπως λέγεται είχαν χρόνια μικροδιαφορές. Χθες ανήμερα της Παναγίας διαπληκτίστηκαν και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Το χρονικό

To μεσημέρι η γυναίκα του θύματος, μεταφέρθηκε από συγγενείς της στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Το θύμα αφού έμεινε μόνος στο σπίτι άρχισε να χτυπά τη μεσοτοιχία που χώριζε τα δύο σπίτια ( με του δράστη).

Ο δράστης πήγε να του ζητήσει το λόγο και αφού τον έπιασε από το λαιμό το θύμα έχασε τις αισθήσεις του.

Αφού ο δράστης κατάλαβε τι έκανε έκατσε δίπλα του, και όταν ένας ανιψιός του θύματος γύρισε στο σπίτι να πάρει κάποια πράγματα για τη θεία του που είχε πάει στο νοσοκομείο, αντίκρισε τον ένα ηλικιωμένο νεκρό στο πάτωμα και τον άλλον να κάθεται δίπλα του..

«τον έπνιξα”….του είπε…

Σοκαρισμένη όλη η μικρή κοινωνία της Περαχώρας από την απροσδόκητη δολοφονία του ηλικιωμένου, δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη στο χωριό τους ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.

sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες