Συναυλία με την Γιώτα Νέγκα απόψε στον Φλοίσβο Κορίνθου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 16, 2018

Συναυλία με την Γιώτα Νέγκα απόψε στον Φλοίσβο Κορίνθου


Η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού με την Γιώτα Νέγκα.
 απόψε το βράδυ στις 9 στον Φλοίσβο Κορίνθου...

Η Γιώτα Νέγκα με προίκα το «Φύλλο Ανδρικό», την παράσταση που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες το φετινό χειμώνα, αφού ταξίδεψε σε Ελλάδα και Κύπρο και έζησε συνεχόμενα sold out, συνεχίζει με φόρα την καλοκαιρινή της περιοδεία στην Κόρινθο την Πέμπτη 16 Αυγούστου.

Η σημαντική ερμηνεύτρια ανακατεύει ξανά την παλέτα με τις επιρροές και τις αναμνήσεις της και φτιάχνει ένα πρόγραμμα στο οποίο παντρεύει όλα όσα αγαπά με την δική της ερμηνευτική αισθητική.

Η προσωπική της δισκογραφία, ο προπομπός του επερχόμενου δίσκου της, «Οξυγόνο», που ακούγεται ήδη στα ραδιόφωνα, η λαϊκή της ρίζα και οι δημιουργοί που την ακολουθούν σαν μια δεύτερη οικογένεια χτίζουν έναν μελωδικό κόσμο που εντοπίζει τα συναισθηματικά κέντρα και τα ντύνει με φόντο τον κόσμο που γίνεται πρωταγωνιστής μαζί της.

Με τη χαρακτηριστική φωνή της και την αυθεντική ερμηνευτική της δεινότητα βάζει τη δική της προσωπική σφραγίδα σε μια μοναδική βραδιά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες