Το Ηραίο στο Λουτράκι No2 στις Top 30 ιδιαίτερες παραλίες της Ελλάδας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2018

Το Ηραίο στο Λουτράκι No2 στις Top 30 ιδιαίτερες παραλίες της Ελλάδας


Γι’ αυτή την ιδιαίτερη παραλία, μία ανάσα από την κορυφή, δεν θα χρειαστείς καν πλοίο.
Αν βρίσκεσαι στην Αττική θα κατευθυνθείς προς το δυτικό άκρο της, προς την Κόρινθο.


Κι εκεί που τα νερά του Σαρωνικού συναντούν αυτά του Κορινθιακού, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια εμπειρία – μυσταγωγία.

Στο διαχρονικό Λουτράκι, που αλλάζει κι εξελίσσεται χωρίς να χάσει την αίγλη του, μετά την καταπράσινη Περαχώρα και κοντά στον φάρο του ακρωτηρίου Μαλαγκάβι, το αρχαίο Ηραίο θα φιλοξενήσει τις πιο συναρπαστικές βουτιές σου.

Προχωρώντας δυτικά από τη λίμνη Βουλιαγμένης, προσπερνάς το πευκοδάσος και καταλήγεις στο ακρωτήρι με τον αρχαιολογικό χώρο.

Καλώς ήρθες σε ακόμα μία εξαιρετική συνάντηση του παρελθόντος και του παρόντος αυτού του τόπου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες