Αλέξανδρος Πνευματικός: Έχουμε τις καλύτερες εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018

Αλέξανδρος Πνευματικός: Έχουμε τις καλύτερες εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας (video)


Με ευχαριστίες προς τους εθελοντές αλλά και τους εργαζόμενους του Δήμου ξεκίνησε την συνέντευξή τύπου ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός.
Αιτία ήταν το φορτίο που αναλαμβάνουν να είναι σε ετοιμότητα για να επέμβουν αν χρειαστεί.
Ο δήμαρχος τόνισε πως όταν χρειάστηκε φέτος έχουν ανταποκριθεί και αποκάλυψε ένα ακόμα περιστατικό στο Κόρφο με την ανάφλεξη ενός οχήματος δίπλα στο δάσος όπου χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των εθελοντών του Κόρφου έσβησε και δεν υπήρξε καμία απώλεια.
Επισήμανε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο αφού υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που υλοποιείται κάθε καλοκαίρι.
Κάλεσε τέλος όσους πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν, να εγγραφούν σε κάποια εθελοντική ομάδα, αφού σχεδόν σε κάθε χωριό υπάρχει εθελοντική ομάδα, ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες