Aργος - Γιατρός σκότωσε την αδελφή του (12 ετών) και αυτοκτόνησε…! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30, 2018

Aργος - Γιατρός σκότωσε την αδελφή του (12 ετών) και αυτοκτόνησε…! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ


Οικογενειακή τραγωδία το μεσημέρι της Κυριακής στο Άργος. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά σάιτ ένας νεαρός, ηλικίας 20 με 25 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τη 12χρονη αδελφή του και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έδωσε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με το argonafplia.gr, το μεγαλύτερο παιδί – περίπου 26 ετών-από πρώτο γάμο, που είχε ψυχολογικά προβλήματα, πυροβόλησε εξ επαφής το κοριτσάκι 11 ετών από το δεύτερο γάμο της μητέρας, το οποίο είναι νεκρό.
Στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι και το αγόρι που είχε καταφύγει στη σοφίτα του σπιτιού και είχε κλειδωθεί μέσα έστρεψε την καραμπίνα επάνω του και αυτοκτόνησε.
Το συμβάν εξελίχθηκε στην οδό Ομήρου κοντά στο 4ο δημοτικό σχολείο του Άργους και το διαμέρισμα- μεζονέτα ευρίσκεται σε όροφο οικίας.
Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες και οι δύο γονείς είναι γιατροί στο επάγγελμα.
Νωρίτερα, ο δράστης είχε βάλει φωτιά στο διαμέρισμα όπου διέμενε η οικογένεια και στο σημείο είχε κληθεί η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, ενώ από μέσα ακούγονταν έντονες λογομαχίες.
Όλα ξεκίνησαν στις 2.30 το μεσημέρι όταν η πυροσβεστική και αστυνομία ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι και για έναν άνδρα που κρατάει καραμπίνα. Ο δράστης είχε βάλει φωτιά στο σπίτι και από μέσα ακούγονταν φωνές. Μάλιστα, στο βίντεο που δημοσίευσε το argolikeseidhseis.gr μια γυναίκα να φωνάζει "βοήθεια θα μας κάψει... το παιδί μου"
Τα αίτια της τραγωδίας ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες