Χάρης Μαρίνης «Φοβάμαι μη θρηνήσουμε θύματα» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 29, 2018

Χάρης Μαρίνης «Φοβάμαι μη θρηνήσουμε θύματα»


Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Χάρης Μαρίνης παραχώρησε συνέντευξη στο loutraki365.gr και τον Αλέξανδρο Κανδρή, με αφορμή την επιστολή - καταγγελία που κατέθεσε στον εισαγγελέα, σχετικά με τους κινδύνους που υπάρχουν για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στον διάπλου της Διώρυγας του Ισθμού κατά τη διάρκεια του "8th Corinth Canal SUP Crossing” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Πολλά και αποκαλυπτικά όσα ανεφέρει:

"Κατέθεσα την επιστολή στον εισαγγελέα από ανησυχία για την ασφάλεια των αθλητών. Το τελευταίο 40ήμερο έχω διασχίσει την διώρυγα δύο φορές... και έχω δει με τα μάτια μου τα προβλήματα."

Επισημαίνει ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κατολίσθησης στα πρανή της διώρυγας. Και υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες στην διοργάνωση δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη καθώς "υποχρεώνονται" να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα κινηθούν ενάντια στους διοργανωτές και σε όσους εμπλέκονται με την εκδήλωση στην περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος.

Έχοντας διατελέσει Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διώρυγας, θέση από την οποία παραιτήθηκε, γνωρίζει τον τρόπο λειτουργείας της ΑΕΔΙΚ και αποκαλύπτει ότι ούτε η ίδια η Διώρυγα έχει ασφαλιστική κάλυψη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη


loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες