Πανικός στον Εβρο: Ψαράδες έπιασαν στα δίχτυα τους πιράνχας (Φωτο-Βιντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22, 2018

Πανικός στον Εβρο: Ψαράδες έπιασαν στα δίχτυα τους πιράνχας (Φωτο-Βιντεο)


Ο ψαράς από τον Εβρο, έπιασε στο αγκίστρι του ένα παράξενο ψάρι.
Οταν όμως όπως λέει ο Κώστας Τσολακίδης, πήγε να το μαγειρέψει, είδε ότι έχει δόντια. Υποψιασμένος ότι πρόκειται για κάποιο παράξενο είδος, το έβαλε στην κατάψυξη και ειδοποίησε το Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών για να το αναγνωρίσει. Τελικά, οι υποψίες του βγήκαν αληθινές, επρόκειτο για πιράνχας.
Τώρα όπως λένε οι ψαράδες στην κάμερα του Alpha, φοβούνται να πάνε για ψάρεμα στον Εβρο, γιατί δεν γνωρίζουν τι ποσότητα τέτοιων ψαριών υπάρχει στο βυθό. Οι ειδικοί που εξέτασαν το ψάρι πάντως, υποψιάζονται ότι το ψάρι προήλθε από κάποιο ενυδρείο μάλλον της Βουλγαρίας.
crashonline.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες