Γερμανική κορβέτα πέρασε από τον Ισθμό της Κορίνθου (Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2018

Γερμανική κορβέτα πέρασε από τον Ισθμό της Κορίνθου (Εικόνες)


Σήμερα το πρωί της Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 πέρασε τον Ισθμό της Κορίνθου το πρώτο πλοίο της νέας κατηγορίας Corvette, τέθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2004 στο ναυπηγείο του Αμβούργου Blohm + Voss στο Κίελο, στις 19 Απριλίου 2006, ο Corvette ονομάστηκε Brunswick .

Είναι επομένως το πλοίο τύπου Corvette Class 130 (κλάση Braunschweig ). Η κορβέτα φέρει την ταυτότητα πλοίου του ΝΑΤΟ F 260 , η οποία την ταξινομεί στην ταξινόμηση μιας φρεγάτας .

Το Braunschweig παραδόθηκε στις Γερμανικές ένοπλες δυνάμεις στο Warnemünde στις 29 Ιανουαρίου 2008 και αποτελεί μέρος της 1ης Μοίρας Κορβέτας από την έναρξη λειτουργίας του στις 16 Απριλίου 2008. Το πρώτο μεγάλο ταξίδι της στο εξωτερικό την οδήγησε στην Κεντρική και την Ερυθρά Θάλασσα.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες