Καίγεται το Πανεπιστήμιο Κρήτης – Ακούγονται εκρήξεις (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23, 2018

Καίγεται το Πανεπιστήμιο Κρήτης – Ακούγονται εκρήξεις (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)


Συναγερμός σήμανε με το «καλημέρα» της Κυριακής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, εξαιτίας μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε σε χώρο του Πανεπιστήμιου Κρήτης, στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Κνωσού.
Η φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 8 το πρωί της Κυριακής, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια που την προκάλεσαν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φωτιά κατακαίει το κυρίως κτήριο του Πανεπιστήμιου, ενώ φέρεται να ξεκίνησε από το υπόγειο του κτηρίου.
Επί ποδός βρίσκονται όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, οι άνδρες της οποίας επιχειρούν να φτάσουν στην εστία της πυρκαγιάς3, η οποία έχει εξαπλωθεί σε όλους τους χώρους του κεντρικού κτηρίου.
Σημειώνεται ότι υπάρχουν συνεχείς εκρήξεις, καθώς η φωτιά, η οποία μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει «φτάσει» μέχρι και στα εργαστήρια του Πανεπιστήμιου, όπου βρίσκεται οινόπνευμα, αλλά και φιάλες και φιαλίδια προπανίου και άλλων αερίων.

Μάλιστα, η αστυνομία, άνδρες της οποία βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σημείο, έχουν κλείσει τη Λεωφόρο Κνωσού, ενώ απομακρύνουν τον κόσμο που επιχειρει να μεταβεί στο σημείο της πυρκαγιάς, εξαιτίας του φόβου κι άλλων εκρήξεων.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πυκνοί καπνοί έχουν «καλύψει» ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή.
Πηγή: ekrit.gr, cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες