Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Στηρίξτε τα τοπικά βιβλιοπωλεία για τα σχολικά είδη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2018

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Στηρίξτε τα τοπικά βιβλιοπωλεία για τα σχολικά είδη


O ΕΕΣΠ προτρέπει τους καταναλωτές να προτιμήσουν την τοπική αγορά για την προμήθεια των σχολικών ειδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών αναφέρει:

Με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα (εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές) της πόλης μας και προτρέπει να προτιμηθούν τα τοπικά βιβλιοπωλεία για την προμήθεια των σχολικών ειδών.

Αντίστοιχα πρέπει να ενεργούν και οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι ευελπιστούμε ότι καλλιεργούν κλίμα υποστήριξης των τοπικών επιχειρήσεων προτρέποντας τους γονείς και τους μαθητές να προτιμούν την τοπική αγορά. Εξάλλου, η άριστη ποιότητα, οι προσιτές τιμές, η ποικιλία σχολικών ειδών, η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχεται αλλά και το γεγονός ότι στηρίζεται οικονομικά η τοπική αγορά, είναι βασικοί παράγοντες για τους οποίους αξίζει να προτιμούνται τα τοπικά καταστήματα.

Φίλοι καταναλωτές,
Έρευνα που εκπονήθηκε υπολόγισε ότι από τα 100 ευρώ που εισπράττονται ως έσοδα από ένα πολυκατάστημα (βιβλιοπωλείο) μόνο τα 11 ευρώ επιστρέφουν στην τοπική οικονομία. Αντιθέτως, από τα 100 ευρώ που εισπράττονται από ένα τοπικό βιβλιοπωλείο, στην τοπική οικονομία επιστρέφουν τα 55 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες