Λαφαζάνης: Με διώκουν για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22, 2018

Λαφαζάνης: Με διώκουν για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας (video)


Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής κλήθηκε να απολογηθεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του κατηγορείται για οπλοφορία και άλλα αδικήματα που αφορούν στη δράση του κατά των πλειστηριασμών.


Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας δηλώνει ότι διώκεται για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας.

«Όλοι αυτοί που έχουν διασπαθίσει το δημόσιο χρήμα βρίσκονται έξω και κατηγορούμαι εγώ και πάνε να με δικάσουν γιατί προασπίζω τα σπίτια του ελληνικού λαού και την λαϊκή περιουσία. Η τρομοκρατία με τις εκδικητικές διώξεις στο πρόσωπό μου δεν θα περάσει» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Λαφαζάνης.

Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες