Πρεμιέρα για της Νεάνιδες του Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου με νίκη επί του Άρατου Κιάτου με 3-1 σετ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2018

Πρεμιέρα για της Νεάνιδες του Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου με νίκη επί του Άρατου Κιάτου με 3-1 σετ


ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ - " ΒΛΑΣΗΣ ΦΙΛΗΣ" ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΑΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ.

Με εύκολη νίκη επί του Άρατου Κιάτου με 3-1 σετ άρχισαν οι υποχρεώσεις των ομάδων Πετοσφαίρισης του Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στο Πρωτάθλημα Νεανίδων που από την Αγωνιστική Περίοδο 2018-2019 φέρει το όνομα του αείμνηστου και επί πενήντα έτη Προέδρου του Ομλίου μας - ¨ΒΛΑΣΗ ΦΙΛΗ ¨ .

Στο αγώνα που άρχισε με ενός λεπτού σιγή { στη μνήμη του ιστορικού μας Προέδρου } η ομάδα του Λουτρακίου έδειξε τις προθέσεις της από το πρώτο έως και το τρίτο σετ νικώντας εύκολα και φανερώνοντας τις επιδιώξεις της & τους στόχους της να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα σε ένα πρωτάθλημα που το 2017 αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια της Ένωσης και Τριταθλήτρια Ελλάδος.

Τα σετ 25-03 , 27-07 , 25-14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες