Λουτράκι: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2018

Λουτράκι: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.


Η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ.Θεοδώρων συνεδριάζει την 
Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 8:30 π.μ  με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής :

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 18η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30 π.μ. για την συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.Εισήγηση επί της τροποποίησης του Ο.Π.Δ. έτους 2018 του Δήμου μας .

2.Κατάρτιση όρων διεξαγωγής ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση εκτέλεσης της προμήθειας κάδων απορριμμάτων διαφόρων ειδών ( Αριθ. μελ. 62/2018).

3.Έγκριση ή μη του 1ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης οριοθέτησης ρεμάτων Αγ. Γεωργίου – Αγ. Φανουρίου – Οσίου Παταπίου – Νταμαρίου – Νεκροταφείου – Χαρβατίου – Αγ. Κυριακής ΄΄.

4.Έγκριση ή μη του 1ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου: Διαμόρφωση δημοτικής οδού μεταξύ των Ο.Τ. 76 & 93 στην Δ.Ε. Αγ. Θεοδώρων ( Αριθ. μελ. 34/2018).

5.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για τη νομική στήριξη υπαλλήλου του Δήμου, κατόπιν του υπ΄αρίθ. Α18/350 κλητηρίου θεσπίσματος Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. 

6.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για τη νομική στήριξη του Δημάρχου κατά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης (ΠΡΟΚ/Α17/917/352) .

7.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη εξώδικης δήλωσης κατά τρίτου.

8.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού ενταλμάτων προπληρωμής προς κάλυψη δαπανών προς τη ΔΕΔΔΗΕ. Απαλλαγή υπολόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 
Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων & 
Τοπικής Κοινότητας
     Ο Πρόεδρος
Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος 
      Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες