Επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας με μολότοφ -4 αστυνομικοί ελαφρά τραυματίες [εικόνες] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2018

Επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας με μολότοφ -4 αστυνομικοί ελαφρά τραυματίες [εικόνες]



Επίθεση σημειώθηκε στις 20:45 στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας στην οδό Βερανζέρου με τους επιτιθέμενους κουκουλοφόρους να δείχνουν ότι ήθελαν θύματα αστυνομικούς.

Περίπου 50-70 άτομα επιτέθηκαν από διάφορες κατευθύνσεις στο Α.Τ. Ομονοίας, πετώντας πολλές βόμβες μολότοφ και πέτρες.

Αρχικά, οι δράστες, έριξαν μολότοφ σε ένα βαν της Διεύθυνσης Αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της Γ΄ Σεπτεμβρίου με την Βερανζέρου, ενώ στη συνέχεια έκαναν επίθεση με βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Από την επίθεση αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα δύο αστυνομικοί, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα τζάμια. Οι τέσσερις αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Παράλληλα, από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε 5 Ι.Χ αυτοκίνητα και 3 υπηρεσιακά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Βερανζέρου.

Ολα αυτά, μάλιστα, την ημέρα που τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που προβλέπει εμφανείς εποχούμενες περιοπολίες σε κάθε περιοχή της χώρας, κάθε στιγμή του 24ωρου.

Ο πρόεδρος των Ειδικών φρουρών καταγγέλλει: Δεν υπάρχει διάθεση να συλληφθούν οι κουκουλοφόροι

«Με έγγραφες διαταγές δεν αστυνομεύονται ούτε οι υπηρεσίες, ούτε οι πολίτες. Θέλουν προσωπικό και το Α.Τ, βρέθηκε με έναν σκοπό ανυπεράσπιστο σε επιθέσεις κουκουλοφόρων που η ηγεσία και η πολιτεία δεν έχει διάθεση να συλλάβει και γι’ αυτό δεν συλλαμβάνονται. Σαν σήμερα ο κ. Τόσκας κατάργησε την “Δ”. Είναι εμφανής η απουσία της και τα αποτελέσματα τα εισπράττουμε πίσω μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Ειδικών φρουρών.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 20:45 στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας στην οδό ΒερανζέρουΗ επίθεση σημειώθηκε στις 20:45 στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας στην οδό ΒερανζέρουΟι κουκουλοφόροι έδειξαν ότι ήθελαν θύματα αστυνομικούςΟι κουκουλοφόροι έδειξαν ότι ήθελαν θύματα αστυνομικούςΠερίπου 50-70 άτομα επιτέθηκαν από διάφορες κατευθύνσεις στο Α.Τ. Ομονοίας, πετώντας πολλές βόμβες μολότοφ και πέτρεςΠερίπου 50-70 άτομα επιτέθηκαν από διάφορες κατευθύνσεις στο Α.Τ. Ομονοίας, πετώντας πολλές βόμβες μολότοφ και πέτρεςΑρχικά, οι δράστες, έριξαν μολότοφ σε ένα βαν της Διεύθυνσης Αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της Γ΄ Σεπτεμβρίου με την ΒερανζέρουΑρχικά, οι δράστες, έριξαν μολότοφ σε ένα βαν της Διεύθυνσης Αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της Γ΄ Σεπτεμβρίου με την ΒερανζέρουΦωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΦωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΦωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΦωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΑπό την επίθεση κάηκαν και 5 ΙΧ -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΑπό την επίθεση κάηκαν και 5 ΙΧ -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΦωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΦωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Από την επίθεση αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα δύο αστυνομικοί, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα τζάμια - Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOCΑπό την επίθεση αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα δύο αστυνομικοί, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα τζάμια - Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC. Οι τέσσερις αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών -Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC. Οι τέσσερις αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών -Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOCΤο Α.Τ Ομόνοιας μετά την επίθεση των κουκουλοφόρων -Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOCΤο Α.Τ Ομόνοιας μετά την επίθεση των κουκουλοφόρων -Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες