Ο Κώστας Γαβρόγλου αντιμέτωπος με τους εξοργισμένους μαθητές - φοιτητές (Βίντεο -Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018

Ο Κώστας Γαβρόγλου αντιμέτωπος με τους εξοργισμένους μαθητές - φοιτητές (Βίντεο -Εικόνες)


Μαθητές και φοιτητές εισέβαλαν στο γραφείο Γάβρογλου...
Μέχρι το γραφείο του Κώστα Γαβρόγλου, έφτασαν το πρωί της Δευτέρας 22/10/18 μαθητές και φοιτητές που διαδήλωσαν στο υπουργείο Παιδείας.



Οι νεαροί  
μαθητές και φοιτητές αφού έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό κατάφεραν και να μπουν στον προαύλιο χώρο όπου ξεκίνησαν μία συζήτηση – με αρκετές εντάσεις- με τον κ. Γαβρόγλου. 

Μάλιστα, μετά το τέλος της έντονης συζήτησης με τον υπουργό Παιδείας, οι μαθητές και φοιτητές είπαν ότι «το Υπουργείο τελεί υπό κατάληψη» και κάλεσαν τον κ. Γαβρόγλου να αποχωρήσει. 

Οι περίπου 200 νέοι διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στο Λύκειο, καθώς όπως λένε αυτές «στερούν το δικαίωμα στη μόρφωση, απολύουν εκπαιδευτικούς και στέλνουν τους μαθητές στην παραπαιδεία». 

Οι φοιτητές, από την πλευρά τους, εκφράζουν την αντίθεση τους στις συγχωνεύσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ, ενώ ζητούν αύξηση της χρηματοδότησης στην Παιδεία και προειδοποιούν: «Κάτω τα χέρια από το άσυλο». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες