Ανακοίνωση Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου για τους πληγέντες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2018

Ανακοίνωση Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου για τους πληγέντες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα


Ανακοίνωση του γραφείου Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τους πληγέντες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ 29ης & 30ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών, που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 29ης & 30ης Σεπτεμβρίου 2018,  από κλιμάκια των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων
που επλήγησαν και της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πληγέντες πολίτες, που υπέστησαν ζημιές σε επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματικές στέγες, θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με στοιχεία και δικαιολογητικά, που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και τα οποία βοηθούν στην αντικειμενική εκτίμηση της ζημιάς, στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, Κροκιδά 2, Κόρινθος από 2/10/2018 έως 15/10/2018 και ώρες 09:00 έως 14:00, στην Γραμματεία της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού, καθημερινά καθώς και Σάββατα και Κυριακές (6, 7 & 13, 14 Οκτωβρίου 2018).

Αρμόδιοι υπάλληλοι για επικοινωνία και πληροφορίες, η κα Κεφάλου Αγλαΐα Τηλ. 2741360656 και ο κ. Σταματούλης Σπυρογεράσιμος Τηλ. 2741084654 (Τμήμα Πολιτικής Προστασίας).

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, συγκροτεί Επιτροπές για την διενέργεια αυτοψιών και την καταγραφή των ζημιών στις επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματικές στέγες σύμφωνα με τις υποβληθείσες αιτήσεις των ενδιαφερομένων.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ Ι. ΚΑΛΛΙΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες