Λουτράκι: Εκλέγουν το νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2018

Λουτράκι: Εκλέγουν το νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου


Σε ειδική συνεδρίαση, κάλεσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Πλειοψηφήσασα Δημοτική σύμβουλος, Μαρία Πρωτοπαππά, με αφορμή την εκλογή νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, για το υπόλοιπο της δημοτικής περιόδου, αφού μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Πέτρου, η θέση πρέπει να καλυφθεί από άλλο δημοτικό σύμβουλο.

Δείτε την πρόσκληση:

“Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου“.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 23η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 5:30 μ.μ. σε ειδική Συνεδρίαση του Σώματος, για τη διεξαγωγή της κάτωθι διαδικασίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 (άρθρο 64) και την υπ’ αριθμ. 43/2014 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.:

  • Εκλογή νέου Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, για το υπόλοιπο τηςδημοτικής περιόδου . 
Κοινοποίηση:

1.Ανάρτηση στην ιστοσελίδα
του Δήμου

2.Συμβούλια Δημοτικών & Τοπικών
Κοινοτήτων
Η Πλειοψηφήσασα Δημοτική Σύμβουλος

          ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ Μαρία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες