Στο βόθρο των εκλογών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2018

Στο βόθρο των εκλογών


Γράφει ο Πιτσιρίκος

Είναι προφανές πως το προτεκτοράτο ετοιμάζεται για εκλογές και πως οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες λάσπης, συκοφαντίας και χυδαιότητας, αφού ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία θα κάνουν τα πάντα για να πείσουν πως έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και να οδηγήσουν τους πολίτες στις κάλπες.

Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε τι θα συμβεί στη χώρα τα επόμενα χρόνια -οι αποφάσεις έχουν παρθεί από άλλους και έχουν υπογραφεί από όλα τα κόμματα που ήταν στην κυβέρνηση μετά την χρεοκοπία της Ελλάδας-, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα θα προσποιείται την κυβέρνηση στο προτεκτοράτο.

Ενόψει των εκλογών -που ουσιαστικά δεν έχουν κανένα νόημα- θα παιχτεί το ίδιο έργο με αυτό που βλέπαμε επί δεκαετίες με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Το γεγονός ότι αυτά τα δύο κόμματα κυβέρνησαν μαζί και αγαπημένα μετά την χρεοκοπία της χώρας -αφού την οδήγησαν πρώτα στη χρεοκοπία- θα έπρεπε να είχε πείσει όλους τους Έλληνες για την απάτη αλλά αυτό μάλλον δεν συμβαίνει.

Φυσικά, τώρα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει τους Έλληνες είναι το ποιος αξιοπρεπής άνθρωπος θα κατέβει ως υποψήφιος αυτών των κομμάτων στο προτεκτοράτο.

Ξέρετε εσείς κάποιον αξιοπρεπή άνθρωπο που θα κατέβαινε ως υποψήφιος στις εκλογές σε ένα προτεκτοράτο για να κάνει τη γλάστρα και να συναναστρέφεται τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη;

Όχι, δεν ξέρετε.
Κανένας αξιοπρεπής άνθρωπος δεν πάει να κυλιστεί στο βούρκο.

Οπότε, το είδος των ανθρώπων που θα δεχτούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές είναι συγκεκριμένο.

Είναι είτε άνθρωποι που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και έχουν πολύ σοβαρό λόγο να βρίσκονται στην επόμενη Βουλή -για να εξασφαλίσουν ασυλία- ή αδίστακτοι άνθρωποι που έχουν εντελώς χεσμένη την αξιοπρέπειά τους.

Σκεφτείτε τώρα τι θα είστε εσείς αν ψηφίσετε αυτούς τους ανθρώπους.

Αυτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες