Απίστευτο! Άγριο ξύλο μεταξύ γιατρών στο νοσοκομείο Κορίνθου! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2018

Απίστευτο! Άγριο ξύλο μεταξύ γιατρών στο νοσοκομείο Κορίνθου!


Σκηνές… ροκ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, 29 Νοεμβρίου, στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου της Κορίνθου!

Σύμφωνα με το loutraki365.gr, ένας Γενικός Ιατρός και ένας Ορθοπαιδικός, πιάστηκαν στα χέρια, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων ασθενών, ύστερα από έντονη λογομαχία που είχαν.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια εισαγωγής ενός ασθενούς στο Νοσοκομείο. Όμως, κατά την επίσκεψη του γιατρού στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν, διαπιστώθηκε ότι στον ιατρικό φάκελο του ασθενούς δεν υπήρχε καρδιογράφημα, με συνέπεια ο γιατρός να κατέβει στα εξωτερικά ιατρεία να ζητήσει εξηγήσεις και να ξεσπάσει έντονος διάλογος. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα οι δύο γιατροί να πιαστούν στα χέρια μπροστά στον κόσμο.

Σημειώνεται ότι μετά το συμβάν, ο αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Ηλίας Κοφινάς, έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί. Ωστόσο, είναι πιθανό, να διεξαχθεί προκαταρτική εξέταση για το πρωτοφανές περιστατικό.

loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες