Λουτράκι: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο Φώτης Σάκκουλης - Έκκληση για αίμα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2018

Λουτράκι: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο Φώτης Σάκκουλης - Έκκληση για αίμα


Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Φώτη Σάκκουλη, του ανθρώπου που συγκλόνισε όλο το Λουτράκι με το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου στο ύψος της Αστυνομίας Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutraki365.gr, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ριγάνι στο Λουτράκι, νοσηλεύεται ακόμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου, δίνοντας κυριολεκτικά μάχη για τη ζωή του.

Οι συγγενείς του, κάνουν δημόσια έκκληση για αίμα. Ο Φώτιος Σάκκουλης, νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Θριάσιου Νοσοκομείου. Ωστόσο όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να δώσει αίμα σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο αναφέροντας το όνομα του ασθενούς και το Νοσοκομείο που νοσηλεύεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες