Wi-fi σε όλα τα στρατόπεδα από το ΓΕΣ: Διαδικτυακή κάλυψη για τους φαντάρους (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2018

Wi-fi σε όλα τα στρατόπεδα από το ΓΕΣ: Διαδικτυακή κάλυψη για τους φαντάρους (βίντεο)


Wi-fi και στα πιο απομακρυσμένα φυλάκια του στρατού ανακοινώνει το ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ.
Όπως σημειώνει «Αναγνωρίζοντας τη θεμελιώδη σημασία της ανάγκης για επικοινωνία στις μέρες μας, μεριμνήσαμε εντός του 2018, ώστε να καλύψουμε με σύνδεση στο διαδίκτυο, ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα μας φυλάκια!

Γιατί το προσωπικό μας το αξίζει!Υπό τη συνοδεία της μουσικής του ελληνικού συγκροτήματος C:Real, σας παρουσιάζουμε μία ιστορία ανάμεσα σε ένα στρατιώτη μας που υπηρετεί τη θητεία του σε απομακρυσμένο φυλάκιο και της κοπέλας του που βρίσκεται σε μεγάλο αστικό κέντρο».

ΒΙΝΤΕΟ



dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες