Ραχήλ Μακρή: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χέρι χέρι με υπόδικους κάλυψε σκάνδαλο 300 εκατ. ευρώ που αποκάλυψα ως βουλευτής» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2018

Ραχήλ Μακρή: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χέρι χέρι με υπόδικους κάλυψε σκάνδαλο 300 εκατ. ευρώ που αποκάλυψα ως βουλευτής»


Η υπόθεση Λαυρεντιάδη, ήταν μια από τις πολλές που χειρίστηκα ως Βουλευτής και Υπεύθυνη Κοινοβουλευτικού Τομέα Ενέργειας της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, ξετύλιξα και οδήγησα στην δικαιοσύνη.

Το μεγάλο αυτό σκάνδαλο που αναδείχτηκε στην Βουλή και στοιχεία του οποίου παραδόθηκαν στα χέρια Υπουργών της σημερινής κυβέρνησης, όχι μόνο δεν οδηγήθηκε σε εξεταστική επιτροπή όπως είχα ζητήσει ως Βουλευτής της κυβέρνησης, αλλά αποκαλύπτεται ότι κολλητοί Υπουργών του Τσίπρα ήταν συνεργάτες του Επιχειρηματία.

Ότι αυτοί οι κολλητοί, από σερβιτόροι με 1.500,00 € εισόδημα βρέθηκαν με 200.000,00 €.

Την ίδια ώρα, Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας που νοιάστηκαν για την αγροτική ανάπτυξη και την λειτουργία της βιομηχανίας, όχι όμως για τις λαμογιές του εκλεκτού πονηρού επιχειρηματία που έκανε ότι μπορούσε για να αφήσει «κουφάρι» τη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων (ELFE) και να φεσώσει Δημόσιο, Τράπεζες και ΔΕΠΑ με καμιά 300ριά εκατ. ευρώ και ταυτόχρονα να συνεχίσει να λειτουργεί το εργοστάσιο από νέα εταιρεία, αγνώστου προελεύσεως, με νοικιασμένους τους εργαζόμενους από την ELFE και με νοικιασμένο τον εξοπλισμό και τα δικαιώματα, καθώς και τους εργαζόμενους που όπως τους είχα προειδοποιήσει θα βρεθούν «νοικιασμένοι», στο έλεος του Θεού, χωρίς κανένα από τα δικαιώματα που έχουν μετά την πολυετή απασχόλησή τους στη ΒΦΛ.

Υπέγραφαν ωραίες τροπολογίες για την απαλλαγή του από το ειδικό τέλος φυσικού αερίου.

Κάποιοι εργαζόμασταν για το δημόσιο συμφέρον και κάποιοι τα έβρισκαν με την διαπλοκή.

Για αυτό και μας εκδίωξαν, για αυτό και μας διώκουν πολιτικά.

Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες