Άγριο ξύλο στον πεζόδρομο της Κορίνθου! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27, 2018

Άγριο ξύλο στον πεζόδρομο της Κορίνθου!



Δύο νεαροί, οι οποίοι απ' ότι φαίνεται είχαν πιει λίγο παραπάνω, μπήκαν σε καφετερία στον πεζόδρομο της Κορίνθου και για άγνωστη αιτία ήρθαν στα χέρια με τους πελάτες.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος τους οδήγησαν έξω από αυτό όπου συνεχίστηκε ο καυγάς με τον εξωτερικό χώρο της καφετέριας να θυμίζει πεδίο μάχης.

Οι νεαροί έφυγαν για να επιστρέψουν μετά από λίγο με ενισχύσεις και να ανάψουν πάλι τα αίματα.

Κατά την διαφυγή τους  άρχισαν να πετούν πέτρες και μέχρι να έρθει η αστυνομία τους ακολουθούσαν αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας με πολιτικά που βρισκόντουσαν στις γύρω καφετέριες και υπέπεσε στην αντίληψή τους το περιστατικό για να γίνει πιο εύκολος ο εντοπισμός και η σύλληψη τους.

Οι νεαροί συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι.

Ίσως μάλιστα το συγκεκριμένο επεισόδιο στο κέντρο της πόλης, να συνδέεται με τους εμπρησμούς Ι.Χ. τις τελευταίες νύχτες στην πόλη της Κορίνθου.

Πηγή: korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες