Σοκ στον Παναθηναϊκό! Στο νοσοκομείο Δώνης και 9 παίκτες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019

Σοκ στον Παναθηναϊκό! Στο νοσοκομείο Δώνης και 9 παίκτες


Μισός έχει μείνει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αγώνα με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας, αφού 9 ποδοσφαιριστές του, αλλά και ο Γιώργος Δώνης έχουν “χτυπηθεί” από μια ίωση που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό.


Άδειασε το Κορωπί από την ίωση που «χτύπησε» τη… μισή ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού 9 ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και ο προπονητή του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης βρέθηκαν στο νοσοκομείο Υγεία.

Μπουζούκης, Οικονόμου, Θεοχάρης, Χρήστος Δώνης, Κάτσε, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης και Καμπετσής ήταν οι παίκτες που πέρασαν την πόρτα του νοσοκομείου Υγεία από χθες το βράδυ, με τον προπονητή του Τριφυλλιού και τους τρεις πρώτους να είναι σε χειρότερη κατάσταση. Αντίθετα, ο Καμπετσής έχει ήδη πάρει εξιτήριο και από αύριο αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Κάπως έτσι, το παιχνίδι της Πέμπτης (10/01) δημιουργεί πολλά προβλήματα στους “πράσινους”, οι οποίοι δεν έχουν στη διάθεσή τους, ούτε τον Φεντερίκο Μακέντα, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα στο Κορωπί.

makeleio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες