Ραχήλ Μακρή: «Η Δημοτική Αρχή έθεσε σε κίνδυνο παιδιά και πολίτες, παρά την αντίθεση των Διευθυντών στο άνοιγμα των σχολείων του Δήμου σήμερα» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2019

Ραχήλ Μακρή: «Η Δημοτική Αρχή έθεσε σε κίνδυνο παιδιά και πολίτες, παρά την αντίθεση των Διευθυντών στο άνοιγμα των σχολείων του Δήμου σήμερα»


Παρόλο που οι Διευθυντές των σχολείων του Δήμου Παλλήνης, εισηγήθηκαν την μη λειτουργία των σχολείων λόγω του επικίνδυνου παγετού, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να λειτουργήσουν.

Οι Διευθυντές των σχολείων κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να καθαρίσουν μόνοι τους, τους πάγους και να ρίχνουν αλάτι που τους έφερε σε τσουβαλάκια τρίκυκλο του Δήμου.

Οι δάσκαλοι έντρομοι προσπαθούσαν να διαχειριστούν την κατάσταση, ώστε να αποτρέψουν τον τραυματισμό κάποιου παιδιού.

Οι χώροι εντός των σχολείων, τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι πέριξ είχαν μετατραπεί σε παγοδρόμια επικίνδυνα για γονείς και παιδάκια που έκαναν πατινάζ, προκειμένου να προσεγγίσουν στα σχολεία, με άμεσο κίνδυνο να τραυματιστούν.

Για μια ακόμη φορά αποδείξατε περίτρανα την ανικανότητα σας ως Δημοτική Αρχή να αναλάβετε δράσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό, παρόλο που λάβατε σχετικές οδηγίες για την προστασία των δημοτών στην έκτακτη Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε για αυτό το σκοπό.

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι θέσατε σε κίνδυνο παιδιά και πολίτες.

Για αυτό, πρέπει να φύγετε.

Ραχήλ Μακρή

Υποψήφια Δήμαρχος

Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες