Κυκλοφόρησε το πρώτο διαδραστικό περιοδικό για την Κορινθία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 08, 2019

Κυκλοφόρησε το πρώτο διαδραστικό περιοδικό για την Κορινθία


Για πρώτη φορά στην Κορινθιακή αγορά η Fantasylogic κυκλοφορεί ένα interactive περιοδικό σε έντυπη και ψηφιακή μορφή.

Οι στόχοι του LOOK είναι η παραγωγή ειδικών εκδόσεων με αφετηρία την Κορινθία που θα ενισχύσει την τοπική αγορά, τον τουρισμό, την εξωστρέφεια και εσωστρέφεια προσώπων, επιχειρηματιών, ιδεών και δράσεων.

Το LOOK είναι ένα καινοτόμο μέσο προσαρμοσμένο στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Δημιουργεί γέφυρες ανάμεσα στο έντυπο και το διαδίκτυο.

Ανακάλυψε στις σελίδες του videos, links, άμεση πρόσβαση σε social και ζήσε την ψηφιακή εμπειρία που σου προσφέρει. Επιπλέον κατέβασε δωρεάν στο κινητό σου την εφαρμογή Layar, σκάναρε τις σελίδες με την ένδειξη και δες στην οθόνη σου το κρυφό περιεχόμενο του LOOK.

«To LOOK επαναπροσδιόρισε το δεσμό μου με την Κορινθία καιοδήγησε σε άλλο επίπεδο τη σχέση μου με τους ανθρώπους της.
Είναι μια νέα οπτική που θέλω να μοιραστώ μαζί σας», αναφέρει στο editorial η αρχισυντάκτρια Νάνσυ Γιαννιδάκη.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να διαβάσετε την ψηφιακή έκδοση:

https://online.flippingbook.com/view/400478

Ενδιαφέρεστε για την έντυπη έκδοση καλέστε στο 27410 73388 ή στείλτε e-mail στο marketing@fantasylogic.com για να σας ενημερώσουμε για τα σημεία διάθεσης.

Για περισσότερο LOOK ακολουθήστε την σελίδα στο Facebook LOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες