Επίσημος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 30, 2019

Επίσημος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης!


Ο Μαρινάκης καλύπτει τα ενοίκια, τον εξοπλισμό και την ανακαίνιση του γραφείου του κόμματος στον Πειραιά, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά Ιωάννη Βοϊδονικόλα.

Συγκεκριμένα, ο Μαρινάκης, χρηματοδότησε την ανακαίνιση των γραφείων της ΝΟΔΕ, που καλύπτουν 250 τ.μ. στο κέντρο του Πειραιά, αγόρασε τον εξοπλισμό τους και παράλληλα κάλυψε τα ενοίκια ενός χρόνου.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α' Πειραιά και Νήσων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά –με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, απηύθυνε δημόσιο «ευχαριστώ» προς το πρόσωπο του εφοπλιστή.

Μάλιστα, ο Βοϊδονικόλας ευχαρίστησε δημοσίως τον πρόεδρο του Ολυμπιακού δύο φορές το τελευταίο διάστημα.

Η πρώτη ήταν τον προηγούμενο Νοέμβριο όταν έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων και η δεύτερη φορά πριν από λίγες μέρες κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ.

Κατά την ομιλία του ο Βοϊδονικόλας, στην κοπή της πίτας αποκάλυψε:

«Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ετοιμάσαμε τα νέα μας γραφεία τα οποία θα είναι το ορμητήριό μας για όλες τις μάχες που θα δώσουμε το 2019, τις οποίες το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να κερδίσει. Παραλάβαμε, πριν 8 μήνες, μία μικρή και κλειστή οργάνωση και με την βοήθεια των καλών φίλων της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας τα καταφέραμε. Ευχαριστώ περισσότερο τον εφοπλιστή, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρώτο δημοτικό σύμβουλο με τον “Πειραιά Νικητή” και υιό του αείμνηστου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Πειραιά, Μιλτιάδη Μαρινάκη, τον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος στη μνήμη του πατέρα του καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα αυτού του γραφείου».

Ουσιαστικά, ο Βοϊδονικόλας, παραδέχτηκε δημοσίως ότι επίσημος χορηγός της ΝΟΔΕ Πειραιά είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού της ανακαινίζει τα γραφεία και της πληρώνει τα ενοίκια, την ώρα που το κόμμα δεν πληρώνει τα δάνεια του.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «καραμπινάτη ομολογία διαπλοκής»:

«Οι δημόσιες ευχαριστίες του γραμματέα της ΝΔ στον Πειραιά κ. Βοϊδονικόλα προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κάλυψη των ενοικίων, του εξοπλισμού και της ανακαίνισης των τοπικών γραφείων της ΝΔ, αποτελεί καραμπινάτη ομολογία διαπλοκής που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για τις οικονομικές σχέσεις του κόμματός του με τον εν λόγω επιχειρηματία. Αναρωτιόμαστε αν με τέτοιες «χορηγίες» έχει καταφέρει τελικά να μειώσει τα έξοδα του κόμματός του».

Στην συνέχεια η Νέα Δημοκρατία απάντησε με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αλλού πατά και αλλού βρίσκεται, θα προσπαθήσουμε να τον επαναφέρουμε στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με τα ελληνικά λεξικά «διαπλοκή» υπάρχει όταν «αθέμιτα συμφέροντα αναπτύσσονται κρυφίως και παρασκηνιακά μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών, ώστε να εξυπηρετούνται αμοιβαία οι πολιτικές και επιχειρηματικές τους σκοπιμότητες».

Με απλά λόγια ενδείξεις «καραμπινάτης διαπλοκής» υπάρχουν όταν μπαινοβγαίνουν νύχτα στο Μαξίμου φίλα προσκείμενοι επιχειρηματίες της κυβέρνησης Τσίπρα και τα ραντεβού αυτά δεν ανακοινώνονται».

ripes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες