Εκτροχιάστηκε τρένο στο Λιανοκλάδι – Από θαύμα γλύτωσαν οι επιβάτες [εικόνες] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 27, 2019

Εκτροχιάστηκε τρένο στο Λιανοκλάδι – Από θαύμα γλύτωσαν οι επιβάτες [εικόνες]


 Ενώ το τρένο έφτασε κανονικά στο σταθμό στο Λιανοκλάδι και οι επιβάτες ανέμεναν προκειμένου να αλλάξει γραμμή και να κατευθυνθεί προς Λαμία, επικράτησε πανικός.

Περιπέτεια είχαν λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι οι επιβάτες που επέβαιναν στο τοπικό τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Αθήνα προς Λαμία.

Ενώ το τρένο έφτασε κανονικά στο σταθμό στο Λιανοκλάδι και οι επιβάτες ανέμεναν προκειμένου να αλλάξει γραμμή και να κατευθυνθεί προς Λαμία, επικράτησε πανικός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά την διάρκεια της αλλαγής γραμμής, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- το πρώτο βαγόνι -στο οποίο επέβαιναν περίπου 10 άτομα- εκτροχιάστηκε από τις ράγες.

Όπως αναφέρει το lamianow.gr για καλή τύχη των επιβατών, το βαγόνι δεν ανατράπηκε αλλά όπως φαίνεται στις πρώτες εικόνες, έγειρε και σταμάτησε. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στα άτομα που βρίσκονταν μέσα να βγουν με ασφάλεια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπάρχουν τραυματίες. Στο σημείο έχουν σπεύσει συνεργεία για να επαναφέρουν την ομαλότητα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες